Læserbrev

9. jan. 2007, Lars Dannor Martinsen

Hej.

Mit navn er Lars Dannor Martinsen, jeg så for ca. 2 års tid siden en artikel der omhandlede creme der kunne holde hudkræft i skak. Min mor var på det tidspunkt blevet opereret 4 gange for hudkræft i ansigtet, jeg købte cremen til hende og ca. ½ år senere får jeg selv konstateret hudkræft på næsen. Jeg går til hudlægen, men det hjalp ligesom ikke. Jeg begyndte at smøre med a-vitamin cremen og efter et par uger var hudkræften væk.

Jeg testede nu cremen på min psoriasis som jeg ellers havde smurt med hormoncreme i lang tid uden virkning, det så ud til at virke med a-vitamin cremen, så jeg ringede til firmaet Beaute Pacifique som laver cremen og spurgte om de var klar over at man også kunne bruge a-vitamin cremen til psoriasis, svaret var at jeg da ikke behøvede at bruge a-vitamin creme til det man blot kunne bruge deres bodylotion til tør hud. Det startede jeg nu på og efter et par måneder med bodylotion til tør hud er alt min psoriasis væk, kun en lille plet på størrelse med en 25 øre er der tilbage på skinne benet. Denne plet var det værste sted før jeg begyndte at smøre med bodylotion var pletten på størrelse med en håndflade.

Cremen kan købes i mange butikker landet over og på nettet. Find cremen på www.beaute-pacifique.com.

Med venlig hilsen
Lars Dannor Martinsen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/d/kanstrupservice.dk/httpd.www/vitaminforeningen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *